DJJayzon

Slakthuset 1/2-2014

2014-01-20

Allt i kategori: spelningar

Klubb Rekyl och Slakthuset presenterar:

DJ HYPE (Playaz, Kiss FM, UK)
Facebook
playaz.co.uk

Kevin Ford även känd som DJ Hype behöver egentligen knappast någon vidare introduktion.

Legendaren som började Scratch DJ var till och med och representerade England i DMC när det begav sig. Några år in på 90-talet blev han snabbt en av Jungle och Drum n Bassens viktigaste DJs, producenter och profiler.

Hans första släpp var på Kickin Records, Strictly Underground, and Suburban Base men det dröjde inte länge innan han drog igång sina egna mycket framgångsrika bolag Ganja Records och True Playaz, nu Playaz Records. Där bildade han team tillsammans med Dj Zinc och Pascal under namnet Ganja Kru. Än idag är det ett av de ledande bolagen inom scenen och hem för storheter som Hazard, Original Sin, Taxman, Potential Badboy, Sub Zero och Annix för att nämna några.

Hans tidiga influenser, från början Reggae och HipHop, vilket sedan blev Hardcore och House märks i både hans egna produktion och dj –set.

Hans klubb Playaz på Fabric har blivit lite av en institution, eller vad säger man när de lyckats fylla en av Londons största och bästa klubbar sista fredagen i månaden i över 13 år!!

Hype har byggt upp en stor följarskara med sina radioshower. Han började med piratradio men blev snabbt värvad av Kiss FM, där han nu länge kört sitt fabulösa program och han forstätter att turnera jordklotet runt.
Senast Hype spelade i Stockholm även då var det vi på Klubb Rekyl som hade nöjet att flyga över honom. Då tog sig närmare 1000 glada till Nymble vid Tekniska Högskolan för att lyssna och dansa till hans musik. Vi får väl se vilket kaos han skapar denna gång..

+ FUNSTA MC (UK)
Facebook

SUPPORT:
MIR CREW (Rekyl)
mir-crew.com
Toni Bassi - Soundcloud
Boj Lucki - Soundcloud
Ljudas - Soundcloud

2STARS & BDLX (Punx)
2STARS - Soundcloud
BDLX - Soundcloud


RÖKERIET: (Bass, Trap, Moombahton, Tropical Bass)

TRICKYKID (AOD, P3)
Tricky Kid - Soundcloud

REBELLEON 
Rebelleon - Facebook

PANIK DISCO
Panik Disco - Facebook


PACKRUMMET: (Hiphop, RnB, Urban)
GRÖNA LINJENS BRAKFEST:

DJ GORGEOUS 
DJ Gorgeous - Facebook

JAYZON (Yes!)
DJ Jayzon - Soundcloud

DANNE SHEIT

O.P. (Basgränd Crew)
O.P. - Soundcloud


Lördagen 1 Februari, 22-03
Slakthuset
Slakthusgatan 6 / T-bana Globen
20år

← Gå tillbaka till bloggen